Començat 2016

   
Escric aquesta entrada (en retràs) mentre estic parat en una retenció adotzenada de sortida de Setmana Santa, així que mentre estic parat enmig del Ripollès aprofito per posar en ordre el possible calendari de “temporada” 2016. Temporada que començà el passat mes de Març amb la pedalada Transmaresme que es disputà el passat 6 de Març ( o pedalí durant 4h46min per fer 85km +2800m fent pitjor temps que altres edicions). Quasi acabat el mes de Març , al Abril serà el torn de l’Emporda Btt per passar al Maig amb la Noguera Bike Race i el Juliol amb el plat gros a l’Engadin Bike Giro a Suissa. Al Juny espero poder fer alguna prova de dia i passat l’estiu espero poder fer el mec en alguna altra cursa abans de passar al ciclocross . Plans fets que sempre poden variar per fortuna.

I am writting this post while I am stopped in a traffic jam in a road in middle of Ripollès county during the Easter weekend. So while I am trapped in my car I guess It is a good occasiobnto put my planned 2016 season (mtb xcm) toghether. The season started on March 6th in The Transmaresme ( where I rode during 4h46′ to do 88km, being slower than previous editions). Once March will be ended I will race in The Emporda Btt to then , in May race in The Noguera Bike Race.  The main plate will be The Engadin Bike Giro in July, before, in June I hope to take part in some one-day races. After summer I don’t discard to do other xcm races before starting the cyclocross season. These are the dates, then plans may change.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: