Tour de Suisse, 1935

  
Tour de Suisse ,1935 de Lill Tschudi.  Lill Tschudi fou una artista d’origen suís , formada al Regne Unit i desenvolupà el seu treball entre  Regne Unit, França i Suissa. Bella obra que va ser exposada al MFA de Boston durant 2008 i que jo he vist en una postal de la tenda del mateix museu.

Tour de Suisse,1935 by Lill Tschudi. Lill Tschudi was a swiss artist who studied in the United Kingdom and developed her careeer between France, the United Kingdom and Switzerland. Wonderful paint that was shown in the MFA of Boston during 2008 and I spotted them in a postcard in the MFA shop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: