Fall

  
Doncs ja fa dies que vaig publicar l’última entrada al blog. Dies en els que em trobo per Massachusetts fent recados per la feina. Dies en els que he tingut ( i tinc) la fortuna de gaudir pedalant, per les belles carreteres del condat de Middlesex. Pedalo ja pensant en la temporada 2016, ja que aquest any no competiré en ciclocross. Si bé la meva intenció era pendre part en curses del calendari de Nova Anglaterra, el fet de trobar-me , en l’extranjer ( ben cuidat) fent recados, fa que arribat el cap de setmana només tingui ganes de gaudir del pedalar sense cap dorsal. Tot així, espero tornar als dorsals durant el 2016.

Its been some days since I wrote my last blog post. During these days I have been in Massachusetts doing the bellboy due my job. During these days I have been luky to enjoy ridding my bike thru nice fall roads in the Middlesex County. I am ridding with the 2016 season in mind because I will not race in cyclocross during this 2015 season. Althought my first plan was to race in some New England races , finnally I realized that It would be better to enjoy my weekends ridding without any bib numbers. However I hope to keep racing during 2016 season.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: