Alpen Tour 2015

   

 Ara ja fa uns dies que vaig finalitzar l’AlpenTour 2015, cursa UCI S1, dies en que he tornat a Massachusetts previa estada a Canada per formar-me. Aquesta temporada de mtb s’ha vist modificada per motius laborals (afortunadament) tot així he pogut comlpletar els dos objectius que tenia, la Volcat (UCI S2) al Abril  i AlpenTour (UCI S1) al Juny.

AlpenTour és una cursa per etapes que es disputa a Schladming, prop de Salzburg i a 3 hores de Munich.  La proba consta de 3 etapes amb inici i final a Scladming i una crono-escalada final. Aquest any, al estar en cicle olímpic i per celebrar-se a 2 semanes del mundial de mtb marathon, feia que la llista d’inscrits a la categoria Èlit tenia un nivell en el que mai m’havia trobat abans. Val a dir que jo era dels pocs que no tenia punts UCI i que el que finalitzà segon de la general , Alban Lakata, es proclamà campió del món quinze dies més tard.  Servidor partía en la primera etapa ( i a la cursa) amb l’objectiu d’acabar dintre del temps màxim per categoria èlit. 

Objectiu que vaig complir acabant penúltim de la categoria èlit (78 de 79) però molt satisfet amb la cursa feta, si bé el mes de Maig passat als EUA per feina va passar factura , vaig poder gaudir de la cursa. L’AlpenTour que es troba en la 17a edició, es una gran opció per gaudir de bells paratges, gran dificultat física sense tindre que fer un gran sacrifici monetàri ni de temps (excepte preparar-se físicament) . No descarto tornar a repetir.

Its being some days since I’ve finished the 2015 AlpenTour, now I’m back to Massachusetts after being in Canada some days learning in a scientific congress. The  AlpenTour has been my second objective of my mtb season after  my season was modified due business reasons (luckly). My first objective was the Volcat (UCI S2) that I raced on April.

The AlpenTour (UCI S1) is one of the most important mtb stage races in Europe, and this year they were celebratimh the 17th edition. The race consists in 4 stages, one of them is a time-trial,  with start and finish in Schladming. This edition had a top participant list, only few riders (including me) didn’t have UCI points. Alban Lakata, second overall, won the mtb marathon world champs two weeks after. My objective was to finish within the time limit for my category (Elite).

I could achieve my objective, I finished 79 from 80 in Elite UCI category, proud of myself after finishing and enjoying this race after being one month in USA for business . The AlpenTour is a great choice to enjoy stunning landscapes, really challenging climbs without spending high amount of cash and time (except for trainning). This race may be a “must do” in my upcoming  mtb seasons

Les etapes /stages van ser de 

  1. 59km +2300 m ( +2900m anunciats) 
  2. 54km +2100m.
  3. 70km +2700m
  4. 13km +1100m

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: