Fent recados

  
Doncs ja fa uns dies que va passar na Volcat. Dies , 25, que he tingut la fortuna d’anar a fer recados laborals per Massachusetts. Dies en que he tingut la fortuna de seguir pedalant per les belles carreteres de Nova Anglaterra, on el clima ha acompanyat. Ara dies per estar per Barcelona i Austria on aniré a gaudir i segurament patir en el segon i últim objectiu de la temporada de mtb, l’AlpenTour. Objectiu que serà el d’acabar classificat (dintre del temps máxim)en categoria Elit . La nómina de corredors fa que acabar l’últim sigui tot un repte i un honor. Al tornar de Austria, si tot va bé, es tornarà cap als EUA on intentaré participar del ciclocross de la zona.

It’s been a long time since I wrote my last post about the Volcat. Time where I got the fortune to be in Massachusetts due business issues. Althought I ve been out for business I could  keep ridding trough wonderful New England roads with a nice weather. Now It’s time to be some days in Barcelona and in Austria. In Austria I’ll have my second and (big) last objective of my mtb season, the AlpenTour. It will be a challenge to finish, even the lanterne rouge , in the Elite category. I would be proud even if I can get the lanterne rouge of this race. After the Alpen tour, if everything goes as planned, I’ll be back to Boston where I’ll try to take part in the New England cyclocross season.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: