Volcat 2015

  

Fotografia de Penelope Verdaguer. Escric aquestes quatre línies sentat al tren unes semanes després de completar la Volcat 2015 que és una cursa(UCI S2) de 3 etapes en btt. Una cursa que suma 185kms ón el 90% del recorregut són pistes ciclables per on vàrem rodar molt ràpid. A nivell personal , jo vaig rodar ràpid namés quan la pista pujava, el baixar va ser un despropòsit. Bueno això i la fatiga de la 2a meitat de la 2a etapa. A part d’això , gaudint prou amb na Open, però s’ha de pedalar més. Com a cursa, prou recomanable, preu ajustat i prop de casa.

Photo by Penelope Verdaguer. I’m writting this post while I’m commuting in the train weeks after completing the Volcat 2015. The Volcat is a three stage mtb race (UCI S2) with 185km that is raced thru 90% of ciclable trails. We rode very fast with my exception in the downhills where I found myself very unconfident and slow. I found myself slow in the descends and in the second half of the long stage. Apart from that, I could enjoy racing in my Open Cycle bike (always fast). The volcat is a good choice to whom with a tight budget or short of travel time

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: