Lycres varies

  

Foto de Team Dream Bicycling Team.Ara fa uns dies el col·lectiu de cyclingtips va publicar un bon post sobre la seva selecció de lycres. Entre la seva selecció i la gran tasca que ens ofereix wtf kits servidor ha fet la seva llista de desitjos de maillots de bon veure. De California , Bernard design, enamorat del british racing green. Per Alemania trobem Yeah Rumble. Per la que seria la primera opció, tornaria cap a California, Team Dream Bicyling Team, bell diseny i lycres de Endo customs, i ja fa prou temps que tinc curiositat com són aquestes lycres.

Photo by Team Dream Cycling Team.Some days ago cyclingtips published a good post about their kits for 2015. With the help of cyclingtips and the daily work of wtfkits I’ve been able to do my kit wishlists. From California, Bernard Design, I love its british racing green. My european choice is from Germany, the yeah Rumble kit. But the first position in my wishlist is the kit from Team Dream Bicyling Team. I love its design and I been following Endo Customs kits for years

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: