2a part TemporadaSi be la primer part de la meva temporada de bicis va ser pel ciclocross la segona anava a estar dedicada al mtb. Dic anava perquè, gràcies a nous horitzons laborals, potser no em posaré tots els dorsals de mtb que m’anava a posar quan feia calendari ara fa unes semanes. Tot així , tindré la sort de passar misèries en les que anaven a ser les cites més destacades, la Volcat al Abril i l’AlpenTour al Juny. Potser nous escenaris laborals i també per pedalar on intentaré seguir aprenent ciclocross a la tardor i per la primavera / estiu , gaudir de dorsals en noves disciplines.

The first part of my season was devoted to cyclocross and I planned to give the second part of my season to mtb racing. However, new job great opportunities may have changed, in part, my mtb season. Althought I wouldn’t race in mtb as I originally planned I would be in the main races that I had planned. The first race would be in April , The Volcat and the second date would be in June for the AlpenTour in Austria. Future new locations that may allow me to learn from new a cyclocross culture as well to race in a new cycling discipline for me.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: