Dorsal de mtb 2015

.

IMG_2786
Primer dorsal de la temporada de mtb i primeres misèries. Primer dorsal per córrer a la VIII Pedalada l’Aventura és l’aventura a les Franqueses del Vallès, una pedalada de 41km i 1500m de desnivell. Uns 41 km on va ser durant els ultims 10 km que em vaig trobar a gust, els primers kms em vaig trobar lent, ja sigui pujant o baixant.
Tot així , aquesta pedalada ha estat una bona tria , recorregut exigent físicament i tècnicament però sempre divertit.
1st bib number of the mtb season. On Sunday 15th February I did my 1st mtb race or social mtb ride of the season, 8th edition of L’Aventura és l’aventura in Les Franqueses del Vallès. This ride was a 41km mtb ride with 1500m of positive ascend where only in the last 10km I had good sensations while I was ridding on the Open. However, I did a good choice with L’Aventura és l’Aventura mtb ride, tough climbs and tricky downhill trails to start the season and gaining some flow on the bike

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: