Ara que estem a Febrer

IMG_2645
Rodant per la base del Teide. Ara que venim de rodar en dies freds, valoro el privilegi de poder haver gaudir de rodar per Tenerife el passat nadal. Una illa que et permet fer recorreguts amb desnivells acumulats per sobre dels 2000 m en menys de 150 km amb una temperatura que no baixa dels 8 graus. A part del Teide , un servidor té especial devoció per Anaga.
Ridding in the feet of the Teide. Nowadays that we are facing the coldest days I miss ridding in Tenerife. On last christmas I was lucky to ride in Tenerife. During winter, in this wonderful island you can enjoy a ride with more than 2000m of ascend in less than 150km with a temperature that always is above 8 degree celsius. Apart from Teide , my choice is ride thru Anaga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: