Primera meitat

2015/01/img_2682.jpg
Fotografia de Francesc Vernet i més fotos a Brazo de hierro. Amb les curses del cx de Manlleu i el cx de Santa Coloma de Farners acabo la primera part de la temporada 2014/15. Acabo el ciclocross. Una temporada molt bonica, bonica per que he tingut la oportunitat de participar als Cx de Burgos així com gaudir del cx a Euskadi i a València. En aquest sentit ha estat una gran temporada, però no he pogut complir un dels objectius que consistia en completar una cursa en la mateixa volta que el primer. Si bé ha estat la temporada on he girat més ràpid no ho he estat suficient. Així que la pròxima temporada de ciclocròs espero poder participar en més curses per Euskadi i per Espanya i seguir aprenent i millorant.
Photo by Francesc Vernet and you can see more photos in Brazo de Hierro. After the completion of the cx of Manlleu and Santa Coloma de Farners I have finished the 1st half of my 2014/15 season. I have finished my cyclocross season. I have enjoyed a great cyclocross season , racing in Burgos,Euskadi, Valencia and doing almost all the Catalan Cup. However I couldn’t achieve my objective of not being lapped. Althought, this season has been the cx season where I have ridden faster. Next cx season I hope to enjoy more cx races in Euskadi and in Spain while racing in the Catalan Cup to continue improving and learning.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: