Una setmana

IMG_2582.JPG
Fotografia d’el jable. Una setmana on he tingut la sort de poder sortir en tres curses de ciclocross, tres curses de gran nivell i història. El cap de setmana passat vaig poder pendre part (competir és una altra cosa) del Ciclocross d’Asteasu ( Gipuzkoa) i del Ciclocross d’Igorre (Vizkaya) probes celebrades Dissabte i Diumenge respectivament. Ambues probes es van celebrar amb pluja i fred, donant sentit al terme ciclocross ja que els ciclistes amb poca traça com jo vàrem estar més estona corrent que sobre la bicicleta. Dues probes ben diferents, a Asteasu vaig poder gaudir del circuit més maco on he practicat ciclocross, si bé el dia va ser força miserable èpic. En canvi, el circuit d’Igorre no em va semblar tant bell però l’ambient que s’hi viu i poder còrrer en un circuit amb tanta història paga la pena, això si, crec que vaig rodar uns 400m dels 2,8km del circuit.
Ahir en canvi, vaig poder gaudir d’una altra proba clàsica del calendari Espanyol, el ciclocross de València. Un circuit molt divertit i al contrari del que vaig viure el cap de setmana del 6/7 de Desembre un circuit molt ràpid. Tres curses que he près part en aquesta setmana que espero poder repetir el pròxim any.
Photo by eljable. During the last week I was able to took part into three major cyclocross races. In the past weekend, 6-7 Decembrer I could participate in the Cyclocross of Asteasu and in the Ciclocross of Igorre, races that were held on Saturday and Sunday. The Asteasu race was the most beautiful race that I’ve ever participated while in the Igorre race I could enjoy the ambient of one mitic cyclocross place.
Yesterday, I took part in other classical date of the spanish cyclocross calendar, el ciclocross internacional de Valencia. This race allows to the rider to enjoy a really ejoyable and fast circuit.
I hope to repeat this week of races in the next season

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: