A Vic

IMG_0330.JPG
Fotografia de Eli Payà. Ja ha passat la meitat de la meva temporada de ciclocross. La proba que ha fet d’ecuador de la temporada ha estat el ciclocross de Vic. El ciclocross de Vic és la proba que ens regala el millor circuit, a modesta opinió d’un servidor, del calendari català. Un circuit que paga la pena anar el Dissabte abans a gaudir-lo, un circuit més físic que tècnic que ens permet gaudir del ciclocross. Una cursa, la del Cx de Vic on vaig acabar buit, però satisfet de veure que les meves limitacions tècniques no han superat a les físiques. Un bon Diumenge de cx.
Photo by Eli Payà. I have already raced most of the half of my planned cyclocross season. The last race was the cx of Vic. The cx of Vic is one of the best races of the Catalan cyclocross calendar. It worth’s to visit the circuit the day before to enjoy ridding it, this circuit allows to push your legs rather than being focused on not crash. On Sunday , I really enjoyed the race, I finished quite exhausted but satisfied after finishing a clean race. It was a good cyclocross Sunday.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: