Ara fa més d’una setmana

IMG_0324.JPG . Fotografia de The Musette on podreu gaudir, entre altres fotos, del reportatge del cx de Sant Joan Despí. Ara farà una setmana i mitja vaig competir al Cx de Sant Joan Despí. Competir vindria a ser un dir perquè vaig estar mes pendent de no caure que de girar ràpid. En una cursa on vaig anar de més a menys vaig acabar , a part de doblat, patint per poder anclar el peu al pedal mentre intentava traçar alguna corva. Amb el de cx de Sant Joan Despí i les Franqueses del Vallès acabo el díptic de curses gimmcama tècniques del calendari on les meves mancançes tècniques superen al les físiques. La pròxima cursa, al sempre atractiu cx de Vic.
Photo by The Musette, where you will enjoy the photo report of this cx race and other cycling culture photo galleries. On Sunday 2nd of November I raced on the cx of Sant Joan Despí. It was a tough race where my poor technical skills didn’t allow me to enjoy the race. I finished the race lapped (as usual) but suffering on every corner while I was trying to clear my pedals from the attached mud of the “mud section”. Fortunately with the cx of Sant Joan Despí and the cx of les Franqueses I have finished the couple of technical races. The next race will be on Vic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: