Trofeo Diputación de Burgos

IMG_2378.JPG
No sóc precisament el dorsal a seguir. El cap de setmana passat he tingut la oportunitat, gràcies a en Arnau, d’anar a còrrer ciclocròs al trofeu Diputación de Burgos. La cursa del Dissabte es celebrà a Medina de Pomar i la cursa del Diumenge va ser a Villarcayo. Si bé vaig acabar ambdues curses abans de temps (normativa del 80%), classificat però, vaig gaudir molt rodant en uns circuits i visquent un ambient que paga la pena fer un llarg viatge. Una experiència totalment recomanable i que espero repetir.
I’m not the good wheel to follow. In the last weekend I was racing cyclocross in the province of Burgos, the Diputación de Burgos trophy. The Saturday race was held on Medina de Pomar and Sunday’s race on Villarcayo. Althought, I did a poor performance, I was overlapped (80% rule), I could enjoy real cyclocross circuits and warm supporters. My trip to race out of Catalunya was a great experience, I hope to repeat.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: