Coll de la Descarga

20140611-202309-73389174.jpg
Ja fa prous dies que vaig fer aquesta fotografia tot baixant del Coll de la Descargue. Coll que tenia en ment fer-lo desde ja fa massa temps i és que sempre trobava excuses per postposar la sortida. Aquesta ascensió es troba a l’Haut Vallespir i es realitza des de Arles Sur Tech via Corsavy, ascensió francament dura. En el meu cas la vaig realitzar per Montferrer , sent una ascensió més llarga però amb menys pendent. Una vegada coronat el coll, un pot seguir uns pocs kms més fins arribar a Batère o seguir una carretera de ciment fins al Coll de Palomère. Aquesta segona opció queda anotada a la llista.
I did this foto many days ago while I was descending from Coll de la Descargue. I had this col since many years ago. However, I always found excuses to avoid to climb it. The Col de la Descargue climb is a climb that starts from Arles Sur Tech, a really tough climb. However, I did the climb from Montferrer. This choice allows us to do a longer climb but much less tough. Once you have reached the top of the col you can continue climing up to few kms to Batère or take a concrete road that drives you to Col de Palomère. This last col remainds om my task list.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: