Per la Rioja

20140528-212211-76931037.jpg
Dorsals. Han passat ja forçes dies des que vaig finalitzar la meva primera cursa per etapes en bicicleta btt. La cursa en qüestió ha estat la Rioja Bike Race. Les sensacions han estat força bones tot i anar de “més” a menys i és que en la primera etapa em vaig contagiar del ritme frenètic dels altres corredors. En la segona i tercera etapa ja en la meva zona horaria, patint en primera persona el temps que es pot arribar a perdre en els trams de pla quan es roda sol o quan no es sap patir suficient al inici i s’agafen els embussos a les zones tècniques. Durant del viatge, aprenent i gaudint amb referents del ciclisme com na Mercè i en Ramonet
Aquesta cursa també ha servit per despedir la Orbea Alma de 26”. Si hi ha sort, i tot va bé, espero passar a 29 durant aquest pròxim estiu. I es que si bé les bicicletes amb roda de 26” són totalment vàlides per gaudir per la muntanya, ja no ho són per a gaudir rodant per la muntanya amb un dorsal posat.
Bib Numbers. My first Mountain Bike stage-race was finished many days ago, La Rioja Bike Race. It was a good race however my performance was downsizing with the stages. In the first stage I was exhultant trying to follow the diabolic pace of the riders. However, in the second and third stage I rode in my real timmings. During the second and third race I could experience how easy you can add minutes to your final stage time when you ride alone in the last flat km’s or when I can’t ride at the same pace as the first riders in the first kms in order to avoid “the rush time” in the technical singletracks. During the trip from Barcelona to Logroño I could learn an enjoy from two great cyclists, Mercè and Ramonet
La Rioja Bike Race has been my last race with the Orbea Alma 26”, I hope to be able to pass to 29” mtb during this summer. Althought 26” wheel mtb bikes are good enought to enjoy mountain biking these kind of bikes aren’t good enought to race in the modern times

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: