Coll Pregon

20140513-204614.jpg

< Vistes que vaig gaudir anant a cercar Coll Pregon. Dissabte vaig decidir-me per fer part de la BI3000 a Camprodon i francament vaig gaudir. Recorregut exigent que em va permetre descobrir possibles nous recorreguts i exigir-me i disfrutar baixant pel corriol del Camí de Retirada. Després d'aquesta sessió de mtb un servidor ja està amb el cap a La Rioja Bike Race.
Last Saturday I could enjoy this stunning views. It is possible to enjoy this views if you ride through the BI3000 route in Camprodon. This route is challenging in both in the phyisical and technical sides. I was challenged by the Cami de Retirada singletrack. After this mtb ride my cycling thoughts are in La Rioja Bike Race

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: