Una setmana de primavera

20140504-172928.jpg

El Coll de la Creueta. Una setmana que he iniciat al Abril, amb el bon regust d’una bella sortida en bici de carretera pel Ripollès, on vàrem gaudir de 114km amb 2900m de desnivell. Durant aquesta setmana també vàrem passar al Maig, on durant el matí del 1 vaig patir i gaudir en el recorregut curt de la marxa de btt l’Esperxada, celebrada a Porqueres. Recorregut de 48km amb 1600m de desnivell, recorregut atractiu a la vegada que difícil tècnicament ( en varies ocasions en vaig veure superat). Aquesta marxa és una cita a tindre en compte per aquells que busquin una prova de btt que sigui d’un gran nivell d’exigència. Al final, 3h 40′ per a completar el recorregut amb més d’un ensurt.
Col de la Creueta. This week started in April, where last Sunday I could enjoy a wonderful road ride with great company trough the Ripollès roads. The ride numbers were 114km with 2900m of positive ascent. During this week we passed to May, where on the first day of May I rode on the II Esperxada mtb ride. I took part in the short parcours, 48km with 1600m of positive ascent. It was a wonderful parcours but really challenging due its technical dificulties (in some trails I was really overpassed) . The Esperxada mtb granfondo is a date to have in the agenda If you are looking for really challenging mtb marathon events. At last, 3h 40′ to complete the short parcours.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: