Tenerife Bike Marathon

20140420-182509.jpg

Diumenge de rams va ser el dia que es va disputar la 3era edició de la SuperBike Marathon De Tenerife. A les 10 del matí sortia juntament amb 240 ciclistes més per a recòrrer els 60kms de cursa. La totalitat de la cursa es va disputar per pistes molt ràpides que coronaven 3 ascencions per a sumar uns 1300m de desnivell. Aquesta cursa era la primera cursa de mtb que faig fora de la península i no ha defraudat. Hi vaig trobar una molt bona organització, austera, però eficient i el recorregut ben marcat si bé no era gens tècnic. Al final van ser 2h49′ per 60km, satisfet amb la primera prova federada d’aquest 2014. L’any que ve tinc en ment La Palma Bike Marathon.
The 3rd edition of the Tenerife SuperBike Marathon was held on last Sunday 13th of April 2014. The race started at 10 o’clock in the moring , 240 riders took part in this 60km mtb race. The parcours was through fast tracks, with three ascends to finish with 1300m of positive ascent . This race was the first mtb race that I took part in my live and I’ve enjoyed it a lot. I found a great organization, without luxuries, but efficient, good signals during the parcours of the race. Althought, the parcours is not technical. At the end , 2h49′ to accomplish 60km finishing satisfied with the first race of the 2014. On 2015 I would like to participate in La Palma Bike Marathon.

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: