10 anys

20140409-202048.jpg

10 anys fa que vaig adquirir la potència de l’esquerra. El canvi, només per passar de una potència de 90mm a una potencia de 100mm buscant millorar la conducció de l’Orbea Alma en els descensos per pista ràpida. Thomson és sempre una aposta segura, almenys per a donar un poc de carisma a la bicicleta.
I acquired the stem on the left side of the photo 10 years ago. I changed my stem just to move from 90mm to 100mm looking for a better management of my bike in the wide tracks downhills. Thomson is always a good choice even to add some charisma to your bicycle

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: