Transmaresme 2014

20140311-213530.jpg
La primera edició a la que asistia i el primer dorsal que hem poso aquest 2014, tot i ser una marxa. Vàren ser 84km de mtb marató amb 2700m de desnivell positiu. Durant aquests kms, la major par per pistes, guardant forçes cara a poder estimar els esforços a fer durant aquest 2014 amb el mtb. En el descensos, sense remei, lent i poc àgil. Tot així, amb pèrdua de dos cargols de les bieles, satisfet amb la primera cita del any. 4h32′ d’esforç però amb un bon regust d’entrenament del bo. Cròniques, la d’en Orioll.
The 3rd edition of the Transmaresme mtb marathon was the first edition that I took part. It was also my first cycling event of 2014. This mtb granfondo were 84km with 2700m of positive ascent. Most of these kms ridding through wide gravel tracks saving energies in order to assess my own performance on mtb marathon events. However, on the downhills, I rode really slow. At the end 4h32′ of good efford with good feelings. An other race chronicle, see Oriol’s one.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: