Una setmana

20140225-201401.jpg
Una setmana on només he pedalat amb la bici de xc. Crec que m’hauria de remontar a quan encara no tenia bicicleta de carretera per a trobar una setmana de només btt. Aquesta temporada la bicicleta de muntanya tindrà un paper protagonista i està tenint com a consequència el fet que m’he d’actualitzar en termes de material (tot i encara mantenir-me en 26″). De moment neumàtics nous, aquests en un ample de 2.2 . El primer dorsal, serà en una pedalada, la Transmaresme.
A week where I have been only ridding on my mountain bike. It was too many years ago , when I didn’t have road bike, the last time when In one week I only rode on a mountain bike. My 2014 season has been planned to be a mainly a mtb marathon season. For this reason I had to refresh my mtb knowledge as well as my stuff. In the photo, new tires, these have 2.2 width.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: