Hollis a Segorbe

20140122-185813.jpg

Via Hollis Duncan. Aquesta temporada de ciclocròs he pogut compartir jornades i curses amb en Hollis Duncan, un disenyador i fotògraf dels EUA afincat a Barcelona. Quan no ha estat girant sobre la seva inconfundible Firefly ( previ trasllat amb tren a la localitat de sortida de la cursa) se l’ha pogut veure fent fotografies en diferents curses. Una d’aquestes curses, els Campionats d’Espanya de Ciclocròs disputats a Segorbe.
Via Hollis Duncan. In the 2014 catalan cyclocross season I could enjoy race journeys with Hollis Duncan, a graphic desinger and photorapher born in USA land lives in Barcelona. When Hollis wasn’t racing on his wonderful Firefly, he was shooting on different races. Hollis went to Segorbe to take some shots on the Spanish national cyclocross champs

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: