A les antípodes

La temporada ciclista 2014 ja ha començat a l’Hemisferi Sud. Ja sigui a Argentina o Australia on el World Tour comença amb el Tour Down Under. En les antípodes on el ciclisme gaudeix d’una popularitat al nivell de molts països europeus el bon amic Joan esta gaudint de bon ciclisme tot servint cafè.
The 2014 cycling season has started in the South Hemisphere. We can see races in Argentina or in Australia where the World Tour has started with the Tour Down Under. In Australia where cycling is has more fans than most of european countries my friend Joan is enjoying good cycling while he makes his best expresso.

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: