I el 14

20140114-215948.jpg

La veritat es que volia fer un recompte del que ha estat el 2013, però el temps es tira a a sobre i ja estem al 2014. I que em pot deparar el 2014? No ho se pas. Tot així, algunes intencions e idees ja hi són. Aquesta pròxima temporada espero poder-la orientar principalment al btt, al btt marató. En principi espero estar en proves locals així com agafar l’avió i poder gaudir del btt a les Canaries. El 2014 també espero poder gaudir de probes per etapes, si bè he renunciat a la Breck Epic, espero estar a la primera edició de la Rioja Bike Race al Maig. La carretera també esta en les meves plegaries i el ciclocròs a la tardor-hivern serà una disciplina a indispensable. Si bé les curses, events i demés parafernalies, són coses a planificar a mesura que transcorrin els mesos anirem veient.
At the begining I would like to writte a summ of my 2013 cycling season. However, I am writting this post on 2014, so I should focus in the 2014 season. The 2014 season I would like to be more focused in mtb marathon althought I would like to do some road granfondo and the cyclocross season. In my mtb calendar I would include a stage race as La rioja bike race after I withdrawn to race in the Breck Epic. Altough a cycling season needs to be planned, I will add races or other events as far as the season starts to ride.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: