Díptic de ciclocròs.

20131209-182106.jpg
Via Francisco Vernet. Díptic de curses de ciclocròs que s’han realitzat durant el passat pont a Reus i a Girona. El Divendres vaig agafar el cotxe cap a Reus on es celebrava la primera edició del cx de Reus. La cursa va iniciar-se amb una caiguda al inici que va implicar als corredors que sortiem pel darrera, a partir d’aquí, a fer la meva cursa tot barallant-me amb les corves del circuit. Corves, que alguna era sobrera, d’un circuit traçat dintre d’un parc urbà. Diumenge va ser el torn de Girona, circuit ja conegut que aprofitava ( petita part) d’una campa a la zona de Fontajau i on vaig gaudir girant tot i tastar terra en la zona més tècnica.
Un bon pont gaudint de ciclocròs.
Via Francisco Vernet. In the last weekend I could race in a couple of cx races one in Reus and the other in Girona. Friday I raced in the urban park circuit in Reus. The race started with an initial crash i the rear part of the bench to then do my own race managing some bizarre curves of the circuit. On Sunday the race was in Girona in a fast and already known circuit where I crashed in the technical zone when I was ridding in a good pace. However I was able to finish and complete a good cx weekend

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: