I Ciclocròs de Sant Celoni

20131203-204934.jpg
Via RodamonCycling . Ara fa un mes, al luxar-me la espatlla vaig donar per perduda la temporada de cx, almenys la primera part. La idea era poder pendre part de les curses del Desembre i així ha estat, tot i no estar del tot recuperat. La primera cursa de la meva temporada de cx va ser la de Sant Celoni. Cursa on vaig gaudir fent voltes en les ultimes posicions sense gaires ganes de patir, aviam si anem agafant un poc de to.
Via RodamonCycling. It was one month ago when I had my shoulder injury . In that moment I realized that I would miss the first half of the Catalan cx season but I had some expectations to race in December races. Fortunately, I could start my half cx season last Sunday in the Sant Celoni cx race. Altought my shoulder is not in optimal shape I could enjoy ridding in the last positions of the race, I hope to improve my race sensations.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: