A Holanda

20131127-185620.jpg
Via Tutto Green Evaluat a Holanda en un cotxe suec, l’airbag per a intentar protegir peatons i ciclistes. Si bé, en aquest blog no acostumo a escriure sobre seguretat vial, m’agradat veure iniciatives per a intenar reduir els danys que es poden causar a un peató o ciclista quan són atropellats. El tòpic: inniciativa Holandesa juntament amb l’expertesa Sueca. Fòra bo saber de notícies com aquesta que venen de més a prop.
Via Tutto Green. An innovation tested in Holland and developed in a Swedish car. An airbag designed to reduce injuries to pedestrians or cyclist when they are hit by a car. The cliché, a Dutch innitiative developed in a Swedish car. I would like to heard more news like this but from projects developed in next-door labs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: