Torno

.

20131124-212145.jpg
Via cyclephotos . Després de la pertinent resonància magnètica però abans d’iniciar la rehabilitació torno a rodar a l’aire lliure. Primers dies agafant amb ganes la bici de cx i gaudint de la bici de carretera. Si bé pedalo a gust, l’espatlla encara està verda. Intentarem estar el diumenge 1 a Sant Celoni.
Via cyclephotos. After having a magnetic resonance but before starting my shoulder rehab I ‘ve started to ride outdoors. First rides enjoying cx parcours or road rides. Altought I enjoy the rides I will need more time to feel really confident with my shoulder

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: