el circuit a casa


Si bé mai he estat persona de fer ciclisme dintre de casa, les circumstancies m’han dut a comprar un “rodillo” per seguir pedalant mentre guardo repòs. Així que aprofitant que lax temporada de ciclocròs està en ple funcionament un passa el temps gaudint de les proves reines.
Altought I haven’t been very prone to use home trainers in cycling, my shoulder injury has made me change my habits. So in order to don’t stop pedaling I take advantatge that now cyclocross season is in their climax to enjoy the queen races.

Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: