és Gravel

El passat Diumenge 20 d’Octubre vaig poder gaudir de la Gravel Ride de l’Empordà. El recorregut, ideat per Gravel Mag, començava a Monells ens duia pels bells paratges del baix Empordà per després tornar a Monells.
En aquesta sortida vaig poder contemplar els primers models de Gravel Cycles. Aquest projecte ens ofereix bells cuadros fets a mida a Italia pensats per poder gaudir del ciclisme fora de l’asfalt. Les bicicletes que vaig poder veure a la sortida, eren propostes diferents de les que jo havia vist previament en bicicletes pensades per pista de terra. El projecte de Gravel Cycles és una gran iniciativa per acostar-nos al addictiu món del gravel.
On Sunday 20th October I could enjoy the Gravel Mag ride of l’Empordà. The parcours of 78km designed by Gravel Mag started in Monells and offered wonderful landscapes and fast tracks to the finished in Monells.
In this ride I could saw the first bicycles made by Gravel Cycles. This project offers to the customer, Italian custom-made frames optimized to ride or travel outside asphalt roads. The Gravel cycles bicycles that I could saw were different than other gravel suitable bicycles that I could saw before. The Gravel Cycles project is a great initiative to be introduced to the addictive world of gravel cycling.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: