Entre caixes, una revista

Després de trobarme entre caixes i logistíques varies he trobat el moment de tornar a escriure un curt post. Navegant sense rumb per la xarxa vaig arribar a Conquista, una publicació nascuda aquest Agost i ens proposa la seva visió del ciclisme.  Conquista  ens arriba de les illes britàniques i mostra una visió gràfica del ciclisme no només centrada en la carretera
After being between busy with different issues I find again some time to write a short post. After being surfing the web without any objective I found Conquista. Conquista is a cycling magazine born in August 2013.  Conquista was born in the UK and will show to us their cycling view from different photographers and not only focused in road cycling

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: