Dissabte de Setembre

Via Roc Majoral. Dissabte vaig participar a la última cursa de la Copa Catalana de XC, la prova era el Internacional Ciutat de Barcelona de Btt. Així que tocava rodar pel pati del darrera de casa. Circuit dur però que vaig trobar divertit. Si bé el resultat no va ser millor que a la prova de CCI de Castellolí, les sensacions van ser millors i vaig poder disfrutar de la cursa. Ara ja toca pensar en cx.
Via Roc Majoral. Last Saturday I rode in the last race of Copa Catalana XC Champ. The race was The International Ciutat de Barcelona Btt that was held on the “backyard”of Barcelona, concretely in  the Monjuïc hill. Althought my race result was not better than the result obtained in the Castellolí race, my sensations were better than the past race and I was able to have enjoy some parts of the circuit. From now to the first days of 2014 I will think in cx.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: