Setmana de Mundial

Aquesta setmana s’estan realitzant els Campionats del Món de Ciclisme a Florencia, Italia. Si bé la prova de contrarellotge es va realitzar el passat Dimecres, el plat gros serà aquest Diumenge amb la prova en línea. El maillot “iridato” es decidirà després de 272km i més de 3000m de desnivell. Cita obligada per recordar bells temps per Florencia.
Si no ha de ser J.Rodriguez, que sigui Peter Sagan.
The road cycling world championships are being held during this week in Florence, Italy. Althought the time trial race was held last Wednesday, the big game will be played on Sunday. We will know who will wear the “iridato” jersey after 272km and 3000m of positive ascent. The race will finish in a special city for me, Firenze.
My choice, J.Rodriguez if not, Peter Sagan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: