Teixits

Per Endo Customs. L’entorn  ciclístic segueix en ebullició. Pel que fa a la roba, en aquests últims mesos, he conegut nous projectes que venen dels EUA. Des de Los Angeles, Endo Customs ofereix al petites coleccions fetes mida oferint nous i originals disenys al ciclista. Pel que fa a coleccions ja definides hi podem trobar Brandt-Sorenson on hi trobem dissenys clàssics però amb un toc de color que els fa diferents, això si, el preu també marca diferencia. Amb un preu més ajustat hi podem trobar Search and State, colors foscos i dissenys discrets que provenen de Minneapolis. Un fet que uneix aquestes marques és la voluntat de treballar en tallers locals i amb teixits que provinguin en majoria dels EUA o Italia, tornant a recuperar allò que va marxar al orient. Aqui a prop també anem hi ha aquestes ganes.

By Endo Customs. The cyclist environment is still growing. In the apparel area, in the las months I could know about different projects from USA. From Los Angeles, Endo customs offers custom cycling apparel made from his studio where we can find new and wonderful desings for our wardrobe. If we look for a defined collection we can mention Brandt-Sorenson, this brand offers classic designs escaping from the classic color combinations. However, price may be higher than other high end apparel brands. In more classic designs and soberly colours we can find Search and State from Minneapolis. This studio offers may offer more affordable prices than the above mentioned brand. Finnaly to mention that one common aspect of the mentioned brands in this post is the aim to work local with local fabrics or imported from Italy, escaping whenever is possible from Asia. Here in Catalunya we could see same approach.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: