Allò que segueixes el camí

Mirador de Sant Isidre. Si bé l’últim cap de setmana ja queda lluny, encara guardo bons records. Cap de setmana gaudint amb la bici de ciclocross pel bells paratges de la Vall de Camprodon. Sortides per seguir agafant gust a la terra i per desconectar de l’asfalt. Aquest pròxim cap de setmana potser torno a passar per l’escorxador.
Mirador de Sant Isidre. Altought, we are far away from last weekend I still save good sensations. Last weekend I rode with my cx bike thru wonderful tracks in Vall de Camprodon. This rides gave me the opportunity to enjoy the outroad side of cycling while having some asphalt detox. On the upcoming weekend I will be hanged with my mtb bike.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: