IX Territori d’Isards

Perfills. La volta escollida, la volta exigent. Perfil que amagava el recorregut real, un servidor pensava que la volta consistiria en coronar un port per després fer un ràpid descens per pista cap a l’arribada a Camprodon. Francament, el perfil em va enganyar. Un inici fred i ràpid  ens va dur cap a l’inici de la pujada del dia. Afronto una pujada que em dura 1h 20′ , afrontant pendents superiors al 15% sense trobar mai el ritme arribem al punt més alt. A partir d’aqui, entrem en un bell corriol que ens va perdre alçada tot creuant bells boscos. El corriol d’alta dificultat tècnica em fa veure que potser les rodes de 29″ no seràn mala idea. Una vegada arribat a Setcases, afrontar corriols tècnics així com una rampa cimentada que juntament amb més corriols un petit tast de trekking ens porta de nou a Camprodon. Bonica marxa a la vegada que ben organitzada si bé m’he vist superat per l’exigència del recorregut. Repetirem. 38km 2h57′
Profile. Last Sunday,my choice was the exigent profile. This profile didn’t show the real parcours. Days before I tough that the parcours consisted in a long climb thru a track to then a fast downhill to the finish line. However the real parcours was completely different. We started with a steeep long climb  with segments with peak average grade higher than 15%. Once we finished the long climb we started a technical downhill thru wonderful singletracks that finished in Setcases. Once in Setcases we rode thru singletracks, a steep climb thru concrete roads to then finish with a tricky singletrack before arriving to Camprodon. Nice and well organized ride altought the parcours overcame my mtb skills. I will repeat. 38km 2h57′

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: