Cap de Setmana d’Agost

Aquest Diumenge es celebra la IX edició de la Territori D’Isards a Camprodon a la qual hi tinc pensat assistir. El menú, llaminer, 38km pels bells paratges de la Vall de Camprodon. Bona forma de tornar a recuperar un mínim de tacte amb la bici de btt així com descobrir nous corriols.
Next Sunday the IX edition of Territori D’Isards – Vall de Camprodon MTB will be held. I hope to be in the Start line in Camprodon. On sunday we will find a nice 38km mtb parcours thru the Camprodon Valley. This ride will be a good way to gain sensations in the mtb field

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: