Durant l’Agost

Baixant cap a San Andrés, Tenerife. Dies d’Agost en que he tingut la fortuna de gaudir d’uns dies de vacances. Han estat vacances també de blog. També han estat vacances per a rodar, com per la majoria dels entusiastes del ciclisme. En el meu cas, després de pair la TranspyRoad durant el Juliol, les vacances m’han donat la oportunitat de fer km’s amb la bici de btt per Collserola per anar agafant una mica de tacte i també km’s pels bells paratges de Tenerife. A Tenerife vaig gaudir del P.N de la Anaga així com el P.N del Teide on vaig patir l’ascensió per el vessant nord. També km’s pels Pirineus.
Downhill to Sant Andrés, in Tenerife. August days where I could enjoy some vacation days, also blog vacations. During my summer hollydays, as the majority of cycling enthusiasts, I could enjoy wonderful rides. Rides with my mtb bike thru Collserola hills in order to refresh my poor skills. Also I did nice rides in Tenerife island, some km’s thru the Anaga National Park and some tough kms in The Teide National Park, where I climbed thru the north side. I also could taste a bit of Pyrenees.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: