ara fa unes setmanes

Si puc, espero estar a Roses el 2014. Ara ja han passat 3 setmanes de la transpyroad, i la bici de carretera va perdent el protagonisme absolut del que gaudia. El plantejament que tinc, a 31 de Juliol, és donar protagonisme al btt cara a tornar a repetir el calendari de ciclocross, aquesta tardor-hivern. Si es pot i les ganes acompanyen, espero poder muntar dorsal en btt aquest pròxim Septembre.
I hope to be in Roses next July 2014. TranspyRoad finished 3 weeks ago, and road cycling is losing its main role in my rides. My plan, on 31st July, is to increase the role of mtb and cx in my rides in view to repeat cx season in the last months of 2013. With this plan in mind, If I feel confident I would like to do some mtb xc races on next September

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: