Si es troba temps

Please Come Back d’ Anton Marrast. Si trobo temps , i ara a l’estiu és bona època, fer una visita a la galeria Mitte Barcelona por ser una bona idea, des del Juliol 2013 i fins a finals d’Agost 2013 hi podem trobar l’exposció “Superbike me !” . Exposició que gira entorn de la bicicleta com a objecte i el que ens aporta a nivel emocional i espiritual.
Please Come Back by Anton Marrast. If I have the chance to visit the Mitte Barcelona gallery, and in Summer could be possible I would visit the expo SuperBike me! . In this exposition we will find works from different artist with the bicycle as a main theme of their creations. Bicycle as an object and their role in our lifes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: