Fam

Les bones sensacions viscudes ens els trams menys ciclables de la Transpyr Road així com els bons records que guardo de la Gravel Ride a la Segarra han despertat de nou la fam de grava. Les curses de gravel com la Dirty Kanza o la Barry-Roubaix estan guanyant popularitat als USA i es que proves així són una bona continuació de la temporada de cx així com una bona forma de descobrir nous territoris. Aquí, iniciatives com GravelMagazine poden encapçalar l’inici de la febre del gravel en les nostres contrades.
The good sensations felt in the dirty road tracks ridden in the Transpyr Road as well as the good moments lived in the Gravel Ride in la Segarra have developed new hungry of gravel rides. Gravel races like the Dirty Kanza or the Barry-Roubaix have gained popularity in the USA. Here, new initatives as GravelMagazine may develop new initiatives related with gravel rides or races.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: