Transpyroad 2013


Els pocs perfils de la Transpyroad 13 que vaig conservar i no van acabar en una remota carretera.

Dissabte 13 de Juliol 2013 a San Sebastian vaig completar la meva primera Transpyroad després de 1126km +22k D i un total de 50h aprox, de les quals 12h 7′ en trams cronometrats. Les quals m’ubiquen al 5e lloc entre 16 pioners que vàrem fer tots els trams cronometrats. Això són números, però Transpyroad ha estat grans moments, però també moments crítics, riures, ofecs, pau, dopamina i una llarga llista de sensacions i vivencies que a dia d’avui, i si tot va bé, podrien iniciar una nova etapa ciclística. Curses, travesses, experiencies així creen adicció.
The only Transpyroad profiles that I still keep in my possesion, others are in the remote roads that we rode last week. Saturday 13 July 2013 I finished my first Transpyroad in San Sebastian after 1126km +22k D in 50h aprox where 12h 7’were timed who gave me the 5th position of 16 piooners that completed all the timed segments. However, Transpyroad was more than data, it was high times but critical times, it was laughts, “agonie”, peace of mind, dopamine and a long list of different sensations. This sensations may start a new stage in my cycling life. Races, events, experiences like Transpyroad may cause addiction.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: