Compte enrere

Dissabte, si tot va bé, es donarà l’inici a la Transpyr Road 2013 i jo, espero estar a la sortida de Roses.  La primera etapa, Roses-Camprodon, 167km amb 3000m desnviell. Avui dia de juntar recanvis i material divers. La bicicleta, muntada amb un caset 11-28 i un 50-38 en els plats, les rodes, perfil baix d’alumini amb 32 radis darrera i 28 al davant amb unes cobertes de 24mm. Finalment, tot i que no m’agrada, una petita bossa al sillin. Així i amb uns quants culottes i algun maillot espero arribar el Dissabte 13 a San Sebastian. Qui vulgue seguir les peripecies a twitter via @cicloamatore.
Next Saturday the 2013 edition of Transpyr Road will start. I’m going to take part in this adventure that will start in Roses. The 1st stage will finish in Camprodon after 167km and +3000m. Today was an operational day, collecting some spare parts and some cycling stuff. The bicycle that I will use has been equiped with a 11-28 casette and a 50-38 crankset. The wheels will be the classical aluminium rims with 32 spokes rear and 28 spokes front mounted with a 24mm with tire. With this bike and with some culottes and jerseys I hope to arrive to San Sebastian. I’m going to tell some stories in twitter via @cicloamatore.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: