David Sparshott

Gràcies a la col.leció de pósters que Rapha ha editat en motiu del centenari del Tour de France he pogut conèixer els bonics treballs de David Sparshott. A part de colaborar amb rapha, aquest artista anglès també ha fet ilustracions per altres revistes tals com Ride Journal
Through the prints edited by Rapha to commemorate the 100th edition of le Tour de France I have known about the wonderful paintings of David Sparshott. This british artist has in his portfolio a wide variety of drawings for different magazines, one of them, Ride Journal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: