Assaig

Venint de Llaés anant cap a Vallfogona de Ripollès. Sortida de Dissabte per anar assaborint recorreguts i carreteres que trobaré a la Transpyr Road. Inici amb el Coll Burgueres, per després creuar vall i anar a la Garrotxa per anar a Sant Privat d ‘en Bas on comença el port de Collfred. Era la primera vegada que pujava aquest port, i la veritat es que no va decepcionar. En els 5 primers km’s patim pendents que no baixen del 10% i s’acosten masses vegades al 20% . Coronat Collfred, descens tècnic i divertit fins arribar a Vidrà on vaig anar a buscar Santa Maria de Besora. En aquesta localitat comença la carretera rural de Llaés, on a través d’una bella carretera de ciment arribem a la carretera que ens porta de Ripoll al Coll de Canes. Les dades a Strava.
From Llaés to Vallfogona de Ripollès. Saturday ride to prepare the parcours, elevation and roads that I may find on Transpyr Road. The ride started with Coll Burgueres, then cross the valley to reach La Garrotxa County. In this county we will find the start point, in Sant Privat d’en Bas, of Col de Collfred. This col is tough as impresive, in the first 5km the average steep percentatge is 10% with some points at 20%. Once the climb is finished, we start a tricky downhill thru narow concrete roads until we arrive to Vidrà. After Vidrà we find Santa Maria de Besora, in this town the rural road to Ripoll starts. The rural road of Llaés is a concrete road that goes from Santa Maria de Besora to the road that conects Ripoll with the Col de Canes. More data in Strava

2 thoughts on “Assaig

  1. ininbita ha dit:

    Quin plat i pinyó recomanes per pujar a Collfred?Ara és tot verd i frondós, però a la tardor avaçada és un lloc de magnífics colors, sobretot en un dia serè i sense vent. A l'hostal La Serra de Llaers es menja molt bé (crec que s'ha d'encarregar però).Salutacions!

  2. rafi ha dit:

    Apreciat ininbita jo vaig pujar amb un 38 de plat i 28 de pinyó gran, vaig quedar curt. Jo recomanaria un plat de 34 i un pinyó gran de 28 per a poder aixecar un poc la vista ;)Prenc nota de les recomenacions! Faré visita a la tardor, quan vaig pujar a Collfred el dia era rúfol i no lluia tant tot així el port és una meravella.També prenc nota de l'hostal de Llaés, pot ser un bon lloc on parar a fer un mós.Gràcies pels teus comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: