Peter

 Peter Sagan. Si bé és un ciclista controvertit, amb alguna actuació més que reprobable, amb victories com la de la Fletxa de Brabant d’aquest any aquest corredor es guanya l’admiració d’un servidor. Espero que en el Tour de France 2013 pugui revalidar el maillot verd.
Peter Sagan. This cyclist may inspire  different feelings, from rage to admiration. Altought in this season this cyclist has been involved in some reprehensible issues, with races like this year’s edition of Flèche Brabançonne Peter Sagan gains my admiration. I hope to see him in green in Paris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: