X Volta Cadí-Moixeró

Posant tot a lloc de nou. Diumenge passat vaig poder participar per primera vegada a la X Marxa Cadí-Moixeró. Diumenge passat per aigua i amb temperatures baixes, la organització va optar per cancelar el recorregut llarg per així fer tots el recorregut curt de 134km. Recorregut curt però també atractiu i exigent degut a la pluja i el fred. L’únic però, el fet de tenir que agrupar-nos per passar el Túnel del Cadí, fet que ja estava previst pels participants del recorregut curt. Tot així, em quedo amb les 4h36′ pedalant  pels 134km amb +2000m desnivell per un bell recorregut, gaudint del coll de Josa i arriscant en el descens del Coll de la Traba, on, Aquest Juliol hi espero tornar. Recorregut ideat per una gran organització sempre pendent dels participants.
Fixing the bicycle after the storm. Yesterday I rode in the 10th Cadí-Moixeró granfondo. Sunday was a rainny and really cold day so the organization decided to cancel the long parcours. At this point all the cyclists take part in the short parcours of 134km. The short parcours was also challenging due the climbs to be ridden and specially for the weather. At the end, 4h36′ for 134km and +2000m , wonderful parcours and great organization staff.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: