A dia d’avui

A pocs metres de la carretera que porta de Ripoll al Coll de Canes, el passat Dissabte. Aquest passat cap de setmana he pogut gaudir de belles carreteres sempre amb la Transpyr Road en ment. Si bé hagués volgut fer una sortida més llarga, vaig poder agafar tacte a les carreteres de ciment. Com abans he mencionat, el plat gròs del meu any ciclístic passa per l’asfalt també vaig incursions disimulades per la terra. Aquest pròxim Diumenge la intenció és estar a Abrera per gaudir de la Tavascà, Ruta dels Bandolers. Cara el Juny la intenció seria poder gaudir de la Marxa Cadí-Moixeró a més d’algún tastet en una prova de btt xc. 
Concrete road close to the main road that climbs to Coll de Canes from Ripoll, photo taken last Saturday. Last weekend I could enjoy ridding thru wonderful roads with the Transpyr Road in my mind. Althought I would have done a longer ride I could rode thru concrete broken roads as I will ride in Transpyr Road. As I have mentioned before, The Transpyr Road will be the main event of my cycling year. However, I have planned some mtb rides… The first one will be La Tavascà, Ruta dels Bandolers, a 78km MTB Granfondo. Next plans may include in June the Cadí-Moixeró road granfondo and maybe a mtb xc race.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: